вторник, 26 февруари 2008 г.

Наметка

Наметка, болеро, ръкави... Може да се нарече по много начини. Моделът е лесен за изпълнение. Първо определете ширината на ръкава. Това ще е и ширина на изделието. Колкото по-широк е ръкава, толкова по-голяма ще е дължината на гърба. След това премерете дължината на ръката и ширината на гърба, за да определите дължината на изделието. Тя включва два пъти дължина ръкав и ширина гръб. Трябва да изплетете дълъг правоъгълник ( като шал) лицева плетка или др. по избор. След като правоъгълника е готов трябва да зашиете от двете страни ръкавите, като оставите отвор в средата - равен на ширината на гърба плюс 2 см за свобода.
Вашата наметка е готова. Оригинална и практична. Ще се убедите сами!

Описание на русском здесь.

7 коментара:

TANK каза...

Выглядит жакет как совершенно готовый, но насколько я поняла текст - это не так, а чего не хватает?:0)

Анонимен каза...

Оригинально смотрится.
И с какой бы блузкой/майкой не одел - будет смотреться каждый раз по-разному.)

Milena Ivanova каза...

Чего не хватает? Я не понимаю. Объясни, пожалуйста.

Milena Ivanova каза...

Да, очень подходит для блузки-топ.

TANK каза...

Я же по болгарски не понимаю, поэтому вчитываясь в слова, вынесла смысл, что это не готовая вещь а примерка в процессе творчества и что то будет доделываться! Я и пишу что по моему ничего не надо доделывать, она выглядит как законченная.

Milena Ivanova каза...

Мда, слова...ты правильно поняла слова!Мой жакет готов, но я писала о том, как делается. Поэтому ты так подумала! Он будет готов, когда ты свяжеш его :)

TANK каза...

Издеваешься?:0)